Verzilver uw goud!

Verkopen van goud en zilver in meer dan 70 locaties in Nederland.

Wat wij inkopen Onze kantoren

Over Ons

Wie zijn wij?

Het Goudwisselkantoor is onderdeel van de Ruiter bv. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verzamelbranche. Wat klein is begonnen is uitgegroeid tot een bedrijf met landelijke dekking. Vele Goudwisselkantoren kunnen nu heel Nederland voorzien van onze diensten. Naast Nederland zijn er ook kantoren in België.

Wat kunnen wij u bieden?

Wij zijn een familiebedrijf met de drang om onze klanten steeds beter te kunnen bedienen. Naast onze jaren lange ervaring in munten, bankbiljetten en postzegels hebben wij onze diensten met de jaren uitgebreid.
Wij kunnen u reële prijzen bieden voor goud, zilver of platina. Dat kan zijn verwerkt in munten maar ook in sieraden. Kom langs in een van onze kantoren om uw bezittingen op waarde te schatten.

Verzamelingen en collecties

Heeft u onlangs een verzameling geërfd of wilt u stoppen met u hobby? Kom langs voor een vrijblijvende taxatie. Wij zullen u een taxatie geven gebaseerd op de huidige markt.

Beleggen in goud en zilver

Voor investeringen en beleggingen in goud en zilver kunt u ook bij ons terecht. Wij zullen u advies op maat geven want elke situatie is anders. Kom voor een vrijblijvend beleggingsgesprek langs in een van onze kantoren of maak een afspraak.

Namens het familiebedrijf De Ruiter bv willen wij u van harte uitnodigen voor een bezoek in een van onze vestigen in Nederland.

Hoofdkantoor Klaaswaal

Goudwisselkantoor Klaaswaal

Adresgegevens

Openingstijden

Industrieweg 13 Maandag t/m vrijdag
3286 BW Klaaswaal 9.00 – 17.00 uur
Tel 0186-746212  
klaaswaal@goudwisselkantoor.nl